

IZBOR MENIJA - JELOVNICI ZA SVADBE

MENI1 SVEDSKI STO 1 HLADNO PREDJELO
Izbor domacih proizvoda(svinjska,govedja prsuta,dimljena pecenica,kulen)
Selekcija domaćih sireva (mladi sir,sirevi sa kondimentima i zacinskm biljem,tvrdi sirevi)Ruska salata,pita sa sirom,pita sa pecurkama,masline,proja,rolat od spanaca(ajvara,)
TOPLO PREDJELO
Corba:Vise vrsta(po dogovoru)
Sarmice sa zeljem i kiselim mlekom
GLAVNO JELO:
Mesani rostilj(leskovacka,rostiljska kobasica,gurmanska pljeskavica,pileci file,svinjsi vrat)
Aromatizovani krompir(spremljen sa raznovrsnim biljem)
SALATE:mesana,sopska,kupus salata,ljute paprike
HLEB I PECIVO:
Domace kajzerice (crne i bele)ili hleb
DESERT:Sitni kolaci,sezonsko voce,torta
ASORTIMAN PICA:
Domaca ili nes kafa
Pivo–po dogovoru
Sokovi–svi gazirani i negazirani
Vode–gazirane i negazirane
Vino–crno belo i rose
Rakija–dunja sljiva, kajsija viljemovka
Vodka,Pelinkovac,Vermut,Vinjak,Dzin domaci
MENI2
SVETSKI STO 2
PREDJELO
Izbor domacih proizvoda(prsuta,goveda prsuta(sremska,zlatiborska itd),svinjska pecenica,kulen,suvi vrat)
domaci sirevi(trapist, edamer,mladi sir,sirevi sa raznim punjenjem i zacinskim biljem),Rolat sa sunkom,sa spanacem,pita sa sirom,pita sa pecurkama,proja,sarmice od zelja,rolovana piletina i sunka
Punjene pecurke,punjena jaja,slana torta,paradajz sa kajmakom
SALATE:pileca salata,ruska salata,govedja salata
GLAVNO JELO:Miks rostilja(bela vesalica,gurmanska pljeskavica rolovana piletina,rostiljska kobasica)piletina u susamu.Pecenje sa raznja jagnjece (ovcije,prasece) Grilovano povrce sa maslinovim uljem ,Aromatizovani krompir
SEZONSKE SALATE:Grcka salata,srpska salata,sopska salata,vitaminska salata
HLEB I PECIVO: kajzerice,kiflice,hleb(po izboru)
DESERT:Sitni kolaci,sezonsko voce,torta
ASORTIMAN PICA:Pivo-Po dogovoru
Sokovi–gazirani i negazirani
Vode–gazirane i negazirane
Vino–crno belo i rose
Rakija–Dunja sljiva kajsija viljamovka
Vodke,Pelinkovac,Vermut,Vinjak,Viski(po izboru)Tekila,Dzin
3 vrste koktela po izboru(ili dogovoru)
MENI3
SVEDSKI STO3
PREDJELA:
Izbor domacih proizvoda( svinjska prsuta,govedja prsuta,dimljena pecenica,vojvodanski sremski kulen)
Domaci sirevi(mladi sir,kajmak,kackavalj, budjavi sir)
prebranac,masline,pita sa sirom,pita sa pecurkama,proja,slani rolati
pene sa sunkom,pene sa sampinjonima,pecene paprike u marinadi
(pohovane tikvice sa tartar sosom,rizoto sa pecurkama,rizoto sa povrcem)
SALATE:Urnebes,ruska salata,francuska salata(po dogovoru)
GLAVNA JELA:
Miks rostilja(pileci rolovani raznjici,leskovački ustipci,bela vesalica,dimljena kobasica,pileci batak na zaru,cevapi)
Fileti oslica,fileti soma,prasece pecenje sa raznja(jagnjece,jarece)
Grilovano povrce sa maslinovim uljem i balsamikom,aromatizovani krompir
SEZONSKE SALATE:grcka salata,srpska salata,sopska salata,vitaminska salata,tartar salata,kupus salata
HLEB I PECIVO: kajzerice,kiflice,hleb
DESERT:Sitni kolaci,sezonsko voce,torta
ASORTIMAN PICA:
Pivo–po dogovoru
Sokovi–gazirani i negazirani
Vode–gazirane i negazirane
Vino–crno belo i rose
Rakija–dunja sljiva kajsija viljamovka
Vodka,vermut,vinjak,viski,dzin,likeri
Iako ce za svako vencanje biti"dan mladih"kako bi bili sigurni da ce se pored mladine vencanice,mladozenjinog odela, predivne muzike,na vasim stolovima naci ukusna hrana i potpuna usluga.Zato odaberite najbolju hranu i uslugu i osigurajte sebi nezaboravan dan i uzivajte.
Нема коментара:
Постави коментар